вівторок, 21 лютого 2017 р.

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС

   Сьогодні на базі Білобожницької школи пройшов районний відкритий турнір з настільного тенісу в якому прийняло участь лише 5 шкіл району з 13 – Білобожницька, Улашківська, Ягільницька, Джуринська та Пробіжнянська школи.
  Спортивний зал дружелюбно прийняв наших спортсменів та просто прихильників цієї по справжньому захоплюючої гри мільйонів. Організація змагань була підготовлена на високому методичному рівні вчителем фізичної культури  - Синявським Іваном Михайловичем. Щира йому подяка.
   Змагання проходили за коловою системою. Невдовзі призери змагань зайняли своє місце в історії настільного тенісу нашого району.
І місце з дівчат– посіла команда Улашківської школи, а з юнаків - Білобожницькі школярі.
ІІ місце з дівчат – отримала команда Білобожницької школи школи, з юнаків - Улашківська школа;
ІІІ місце – отримала команда Ягільницької школи;
ІV місце отримали учні нашої  школи, 
V місце - Джуринські школярі.
   На жаль команда нашої школи не посіла призового місця, але ми себе вважаємо переможцями, бо участь у змаганнях - це вже перемога над тими учасниками, які не взяли взагалі участі.
   Кожен, хто був учасником або вболівальником змагань, отримав заряд бадьорості, гарного настрою та зміцнив своє здоров’я. 
По завершенню спортивного дійства відбулась церемонія нагородження переможців, в рамках якої з вітальними словами виступили, районний методист фізичної культури Кашуба Руслан Олександрович та  директор Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ст.  Лесик Лідія Антонівна, які привітали всіх присутніх з проведенням чудового заходу, закликали школярів активно долучатись до занять спортом.
Що може бути кращого для здоров’я, як рух у поєднанні з позитивними емоціями!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар