понеділок, 19 вересня 2016 р.

Зі спортом - на "ТИ"

    З 12 по 16 вересня в нашій школі проходив "Олімпійський тиждень", який дав змогу учням долучитися до багаторічної традиції, що прийшла до нас з Давньої Греції, відомої культом здорового тіла та його краси.
    Вчитель фізкультури Саска І.Б. спланувала та провела низку спортивно-масових заходів, які стали великим святом спорту, здорового способу життя, прикладом взаємопідтримки та здорової конкуренції.

     
Увесь тиждень проводились ігри, шалені перегони, вікторини; учні старших класів готували стінгазети на олімпійську тематику. А четвер для учнів 4-5 класів був особливим. За прекрасним сценарієм вчителів Саски І.Б. та Юрків Л.Й., які й організували це свято, був проведений "Олімпійський урок", де змагались дві команди: "Живчик" та "Адреналін". Маленькі олімпійці були нагороджені призами та подяками.

      "Олімпійський тиждень" надав учням змогу не тільки долучитися до світу сучасного спорту, а й згадати минуле шляхетної спортивної традиції, показати себе на високому рівні у фізичній підготовці - тож нікого не залишив байдужим.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар